Sportfiskebloggen

I den här bloggen får du följa två unga grabbar på deras fiskeäventyr genom Sverige. Vi är för det mest inriktade på jerkbaitfiske. Vi har också precis börjat tillverka våra egna jerkbaits och vi kommer gå igenom hur vi gjorde genom att ladda upp guider. Detta på grund av att vi själva inte hittade några när vi behövde dem! Hoppas vi har fångat ert intresse! Markus&Josef

Mässan, fiske och betesbygg!

Kategori: Allmänt

5-7 april spenderades såklart tillsammans med alla andra fiskegalna på mässan i Jönköping! Det var en lyckad helg! Jag och Josef blev inkallade sista minuten av Norrbyströmmen/ Fishing North för att hjälpa till att bygga upp deras monter och stå där och hjälpa till under fredagen! 
 
Om vi köpte något? - Ja, det är klart! Jag var på jakt efter ett nytt jerkspö! Letade länge och väl men fann till sist drömspöt! Ett Daiwa Luna Jerk, endast för 900 kr! För er som känner till spöserien så är det riktigt fina grejjor!
Sedan köpte jag också ett backlipbete av JW lures! 
 
Väl på mässan pratade vi givetvis med betesbyggarna som fanns på plats och man blev riktigt sugen på att utöka verksamheten själv! Så nu ska vi bygga oss ett nytt torkhjul med plats för 32 beten! Vi klurar lite grann på hur vi ska göra med axeln som går från motorn till själv "hjulet"! Om nån har någon idé är det bara skriva!
 
I morgon ska vi dra en tur på ån i jakt efter stora vårgäddor! Än så länge så har vi dragit en 6-7 stycken, alla små tyvärr! 
 
Skitfiske på er, Markus

Kommentarer


Kommentera inlägget här: