Sportfiskebloggen

I den här bloggen får du följa två unga grabbar på deras fiskeäventyr genom Sverige. Vi är för det mest inriktade på jerkbaitfiske. Vi har också precis börjat tillverka våra egna jerkbaits och vi kommer gå igenom hur vi gjorde genom att ladda upp guider. Detta på grund av att vi själva inte hittade några när vi behövde dem! Hoppas vi har fångat ert intresse! Markus&Josef

2013-04-24

Kategori: Allmänt

Under föregående vecka har jag pysslat med att förlänga mitt bakre korkhandtag på mitt Daiwa Luna. I går ansåg jag att det var klart och jag och Josef åkte ut på en tur! Det var en vindig och ganska tråkig fiskedag. Det var en stor brist på fiske och jag kan lungt säga att vi testade varende bete i vår kollektion! Buster, svartzonker,  JW, pig.... Ingenting verkade fungera. Men så beslutade jag att jag skulle hänga på min hemgjorda tail och redan på första kastet satt det en gädda på kroken! 
 
Gäddan vägde 5 kilo och var 91 cm lång! Ingen bjässe men för att vara i Svartån så är det en helt duglig gädda! Och det var riktigt kul att få på ett egengjort bete när så många andra hade misslyckats med att leverera!
 
Korkhantaget!
 


Första gången som jag förlänger ett handtag! Blev riktigt nöjd med resultatet! Korken köpte jag av HS import och själva butten karvade jag fram ifrån en champange kork! Innerröret kommer ifrån ett metspö!
Allting fästes med massor epoxy! Handtaget känns stabilt och det är inget glapp!
 
Ny prototyp!
 
 
Nya jerkbaitet! Kodnamn Bleak! Ska ner och testa den här skönheten så fort lacken har stelnat!  Återkommer med resultat!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: